Вітаємо нашого настоятеля о. Віктора з ювілеєм 40-річчям!

Дорогий наш отець Віктор, в цей благословенний день дозвольте привітати Вас з ювілеєм 40-річчя від дня Вашого народження! В першу чергу сьогодні благодаримо Бога і молитовно згадаємо Ваших батьків, які дарували нам такого прекрасного пастиря Церкви Христової, добру людину, талановитого проповідника, ревного служителя Євангельської правди та істини.

Ми особливо цінимо те, що ви як і повсякденному житті так і в нашому приході Святителя Іоанна формуєте душі увіреної Вам пастви для Царства Небесного і навчаєте відносинам з Богом та людьми на принципах любові, щирості, відвертості та прямолінійності. Дякуємо за вашу обізнаність, наполегливість і безкомпромісну позицію, щодо канонів та уставів Православної Церкви, що дозволяє зберегти чистоту віри і правильне розуміння церковного життя у прихожан.

Віримо, що Вашою сумлінною працею, підтримкою пастви та молитовним заступництвом нашого великого Святителя Іоанна, вже в скорому часі засіяє купол верхнього храму і храм ще більше стане осередком благодаті, церковного життя і духовною прикрасою нашого міста.

Тому, в цей святковий для Вас та нашого храму день щиро бажаємо Вам та Вашій родині кріпості сил, здоров’я, довголіття, ревного служіння Богові, любові від Вашої великої духовної сім’ї. Многая літа!!!

З повагою та любов’ю

прот. Олександр з прихожанами

(29)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *