І М Е Н Н А Ц Е Г Л И Н А

За старовинною традицією будівництво храмів відбувалось спільно, і наразі наш храм будується спільними зусиллями через цю саму форму благодійності, котра має назву «іменна цеглина».

Ім’я жертводавця та його близьких і рідних людей писатимуться на окремій цеглі, котра буде покладена у стіну споруджуваного православного храму на честь Святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського. Імена можна вказувати як за здоров’я, так і за упокій.

Іменна цеглинка – це Ваша лепта на будівництво храму і молитва за рідних і близьких. Пам’ять про всіх жертводавців збережеться на століття. Їх імена будуть згадуватись за кожною Божественною Літургією словами особливого прохання «про будівельників, благодійників і благоукрасителів святого храму цього».

Якщо Ви бажаєте, щоб цеглини з Вашими іменами чи  іменами Ваших родичів і близьких були на нашому храмі, то придбайте їх. Одна цегла – одне ім’я. Але кожне конкретне ім’я може бути повторене неодноразово й на інших цеглах.  Вартість однієї цеглини у себе враховує всі поточні роботи, пов’язані з тим, щоб вона стояла на стіні храму, і становить 100 грн. Замовити цеглу з подачею імені можна біля свічного столика у храмі або за реквізитами вказавши відповідне призначення та ім’я.

Спаси Вас усіх Господь і Святитель Чудотворець Іоанн!

(116)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *